Про проект

BITE EAT створений як ресурс із незалежними рев’ю ресторанів. Оцінюються вони чесно та неупереджено у розділі «Огляди закладів» Головні критерії — смак та якість страв, цінове співвідношення, обслуговування, атмосфера. 

А ще – повага до їжі. Її дуже не вистачає багатьом закладам. Іноді з хороших продуктів створюються безглузді страви — заради хайпа, спроби чимось виділитися або підлаштуватися під смак більшості. Або заради прибутку використовують інгредієнти дуже низької якості. Тоді їжа перетворюється лише на паливо для організму.

Культура та повага до їжі – це не завжди про дорого та вишукано. Це про те, що навіть із найпростішого і доступного продукту можна зробити шедевр, якщо до цього підійти дбайливо, з натхненням та досвідом.